FAQ

Hvad gør Lemooree Hair Building Fibres helt præcist?

Lemooree-hårbygningsfibre giver naturlig og øjeblikkelig dækning af skaldede pletter, grå rødder og tynde områder som en bred del, sparsomme tindinger, tyndere krone- eller hårgrænseområder. Disse små hårlignende fibre blander sig naturligt med hårstrå og rødder, hvilket gør eksisterende hårstrå uopdageligt tykkere for at fylde de tyndere hårområder op og reducere synligheden af ​​hovedbunden, hvilket giver et tykkere og fyldigere hår. Ingen vil vide, at vi bruger Lemooree, selv fra et nærmere kig.

Hvordan påfører jeg Lemooree hårfibre?

Tør og style håret som normalt, sørg for at dit hår er helt tørt og rent. 2. Ryst hårfibre ind i eventuelle tyndere områder. 3. Klap eller red forsigtigt det påførte område for at sprede hårfibrene for et mere naturligt udseende. 4. Hårspray anbefales efter påføring af hårets byggefibre for længere og bedre dækning. Hele ovenstående proces tager mindre end 5 minutter for et naturligt dækkende resultat.

Jeg er fuldstændig skaldet. Kan jeg bruge Lemooree Hair Building Fibres?

Lemooree Hair Building Fibres klæber til dine hårrødder og hjælper med at tykne dit eksisterende hår. Så vi anbefaler ikke at bruge Lemooree Hair Building Fibres, hvis du er helt skaldet.

Påvirker Lemooree Hair Building Fibre hårvækst?

Nej. Lemooree Hair Building Fibres blandes naturligt med hårstrå og rødder, hvilket gør, at eksisterende hårstrå uopdageligt bliver tykkere for at fylde de tyndere hårområder op, så det vil ikke påvirke hårvæksten.

Kan Lemooree Hair Building Fibres dække grå rødder eller farvebehandlet rodgenvækst?

Ja, Lemooree fungerer perfekt til at skjule både grå rødder og farvebehandlet rodgenvækst!

Er Lemooree Hair Building Fibres sikkert at bruge hver dag? Vil det gøre min hovedbund kløende?

Lemooree er et naturprodukt. Det er sikkert og kan bruges hver dag. Lemooree hårbyggefibre er lavet af bomuld (Gossypium herbaceum), den indeholder ingen kunstige fyldstoffer, konserveringsmidler og ingen animalske ingredienser, den er allergivenlig og velegnet til selv den mest følsomme hovedbund, så den vil ikke forårsage kløe i hovedbunden.

Er Lemooree Hair Building Fibres en hårfarve? Vil det farve mit hår?

Nej. Lemooree er ikke en hårfarve, og den vil ikke farve dit hår eller hovedbund, den klæber til dit naturlige hår kun for at få dit eksisterende hår til at se tykkere ud.

Hvad er ingredienserne?

Lemooree hårfibre er lavet af Gossypium Herbaceum (Levant bomuld) og naturlige mineraler (bruges som farvestoffer til at matche din hårfarve). Det er naturligt og sikkert for dit hår og hovedbund.

Vil Lemooree Hair Building Fibres fungere med alle hårtyper?

Ja, Lemooree Hair Building Fibres fungerer med alle hårtyper og teksturer, inklusive kort, langt, krøllet, kinky, bølget, flettet, kruset, glat, farvet hår osv.

Hvor længe vil Lemoore Hair Building Fibres blive på plads?

Lemoore Hair Building Fibre forbliver på plads, indtil du shampooerer dit hår.

Pletter Lemoore hårfibre?

Nej, Lemoore vil ikke plette dit tøj eller pude, og det kan nemt støves af.

Har jeg brug for speciel shampoo for at fjerne Lemooree-hårbygningsfibre?

Nej, vask dit hår med din yndlingsshampoo som normalt. Det vil nemt blive vasket ud.

Hvilke farver tilbyder Lemooree?

Lemooree hårbyggefibre fås med 10 farver, herunder sort, mørkebrun, mellembrun, lysebrun, blond, mellemblond, lysblond, rødbrun, grå og hvid.

Hvordan vælger jeg den bedste rigtige farve til mit hår?

Det bedste resultat er at vælge den samme farve som din hårrodsfarve. Hvis du er i mellem nuancer, gå med den mørkere. Du kan også anvende to farver, der er tættest på din hårfarve, og lave en brugerdefineret nuance, der matcher dit hår.

Vil Lemoore hårbygningsfibre let falde af?

Nej, Lemoore hårfibre er modstandsdygtige over for sved, let regn og vind. Den klæber til dine hårrødder og forbliver på plads bedre end andre mærkefibre på markedet.

Behøver jeg at bruge holdesprayen? Kan jeg bruge min egen spray?

Spray er valgfrit. Du behøver ikke bruge hårspray. Hvis du ønsker længere og bedre dækning, anbefaler vi at bruge din foretrukne daglige hårspray efter påføring af hårets byggefibre.

Kan jeg bruge hårstylingprodukter og Lemooree-hårfibre på samme tid?

Ja, påfør stylingprodukterne som geler, mousser, pastaer, serum først. Lad stylingprodukter og din hovedbund tørre helt, før du påfører hårfibre.

Hvor længe holder en flaske Lemooree hårbyggende fibre?

Det varierer virkelig alt efter, hvor stort det område er, du dækker, og hvis du bruger fibrene hver dag, er 28g-flasken dog i gennemsnit til 50-80 dages levering.

Vil emballeringen og leveringen være diskret?

Ja, din ordre vil blive sendt i de umærkede postkasser eller konvolutter, så ingen ved, hvad der er indeni.

Hvis jeg ikke er tilfreds med mit køb, kan jeg så få mine penge tilbage?

Ja, du kan kontakte os for at returnere for fuld refusion.

Har du spørgsmål? e-mail os: service@lemooree.com