Om Lemooree™

Velkommen til Lemooree, din ultimative destination for produkter af høj kvalitet til hårbyggende fibre.

Hos Lemooree brænder vi for at give vores kunder hårfiberløsninger i topkvalitet, der imødekommer deres unikke hårbehov, alt sammen til overkommelige priser. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå det hår, du altid har ønsket, at booste din selvtillid og forbedre dit overordnede look.

Med en bred vifte af innovative og overkommelige hårfiberprodukter stræber vi efter at imødekomme vores værdsatte kunders forskellige behov og præferencer. Uanset om du har at gøre med tyndere hår, skaldede pletter eller blot ønsker at tilføje volumen og tykkelse til dine lokker, har Lemooree den perfekte løsning til dig.

Som et betroet navn i branchen er Lemooree bakket op af mange års erfaring og en forpligtelse til ekspertise. Vi prioriterer kvalitet i alle aspekter af vores forretning, lige fra indkøb af de fineste naturlige ingredienser til levering af enestående kundeservice.

Udforsk vores samling af hårbyggende fibre og opdag kraften i et naturligt udseende, fyldigere hår. Slut dig til de utallige individer rundt om i verden, der allerede har oplevet Lemoorees transformationseffekter. Start din rejse mod hårtillid i dag.

Lemooree drives af Shenzhen RongshengYang Technology Co., Ltd., en velrenommeret virksomhed etableret i 2016. Som en af ​​vores værdsatte ventures eksemplificerer Lemooree vores forpligtelse til at levere exceptionelle produkter og enestående kundeservice. Vores mission er at overgå dine forventninger og sikre din største tilfredshed.

Kontaktoplysninger

Lemooree hovedkvarter

Shenzhenshi Rongshengyang kejiyouxiangongsi
Shenzhenshi Futianqu Yuanlingjiedao Baguasanlu
Bagualing Gongyequ Danshensushe Di 24 Dong 422
Shenzhen, Guangdong 518000 KinaHongKong Office

Rong Sheng Yang Limited
VÆRELSER 1318-19, 13/F, HOLLYWOOD PLAZA,
610 NATHAN ROAD,
MONGKOK, KOWLOON, HONG KONG

Kundeservice: service@lemooree.com